Våra tjänster 2018-09-14T05:21:17+00:00

Våra tjänster

BBI’s tjänster

Vi erbjuder flera olika tjänster på Borlänge Bygg & Industri AB, vi jobbar framförallt inom bygg och industri sektorn med fokus på jordankare, grundläggning, anläggning och byggsmide.

Bygg och industri

Vi erbjuder service och underhåll inom bygg och industri. Vi tar åt sig uppdrag i hela Sverige, stora som små inom näringsliv, kommunala verksamheter samt företag. Vi värdesätter våra kunder och vill ge bästa möjliga service, det är också vi som de jobbar med professionella lösningar och håller hög kvalité på våra jobb.

Jordankare

Vi sätter jordankare för mindre anläggningar. Det är ett enkelt och ekonomiskt sätt att förankra något i backen som klarar både tryck-, drag- och horisontalbelastningar, utan grävning och gjutning.

Service - Borlänge Industri och bygg
Tak Smide

Andra tjänster

Vi utför även tjänster inom grundläggning, anläggning och byggsmide. Vi värdesätter våra kunder och vill därför kunna förenkla och ge så bra service som möjligt. Vi kan erbjuda flera kompletterande tjänster under ett och samma tak vilket underlättar för våra kunderna. Vi har även personal som kan utföra rörsvetsning och chaufförer för movaxkörningar.