Om oss 2018-09-14T05:28:56+00:00

Om oss

Om företaget bbi

Om företaget BBI

Vi erbjuder service och underhåll inom industri och byggsektorn samtidigt som vi också har tjänster inom anläggning, grundläggning och jordankare. Vi är ett företag som vill ge bästa möjliga service, tryggt och smidigt.

Om Borlänge Bygg & Industri AB

Borlänge Bygg & Industri AB, är ett företag med rötter i Dalarna som drivs av Mats Larsson. Han har över 30 års erfarenhet i branschen och såg potentialen att kunna leverera bättre service och tjänster med sin breda kompetens.

Vi kan erbjuda service och underhåll inom industri och byggsektor. Vi gör även uppdrag inom anläggning, grundläggning, byggsmide och jordankare. Vi har även personal för rörsvetsning. Målet med verksamheten har alltid varit att ge kunden bästa möjliga service, tryggt och smidigt. Vi är ett strukturerat företag med korta beslutsvägar vilket gör oss effektiva, även möjlighet och kapacitet att utföra såväl stora som små projekt runt om i hela Sverige.

Mats Larsson – VD

Mats har över 30 års erfarenhet i branschen och såg potentialen att kunna leverera bättre service och tjänster med sin breda kompetens.